* EXTRA AANDACHT VOOR EEN 50+ LEVEN IN BALANS

deel 1

Manitra biedt 100% natuurzuivere etherische oliën, puur biologische kruiden, (huid)verzorgingsproducten en bijbehorende lifestyle producten voor mens en dier en promoot een leven in balans. Hoe meer men fysiek en mentaal in balans kan komen hoe aangenamer het leven wordt.

Veranderingen in hormoonbalans bij man en vrouw kan, zeker rond het vijftigste levensjaar, vooral voor vrouwen een grote disbalans veroorzaken. Mannen krijgen last van de Peno-, ofwel Andropauze, het testosterongehalte neemt langzaam af maar over het algemeen zijn de symptomen bij mannen in de overgang wat subtieler. Ze vallen wat minder op en de veranderingen in de hormoonspiegel gaan geleidelijker aan.

Bij veel vrouwen zijn de veranderingen in hormoonspiegel, de daling in oestrogeen- en progesteron, dikwijls wat minder subtiel. Zowel fysiek als mentaal kunnen deze veranderingen een behoorlijke uitdaging vormen. Helaas is er voor alle bijkomende ongemakken geen enkele pil of drankje dat alle klachten voorkomt, zelfs niet iets wat voor iedereen hetzelfde werkt. 

Wat etherische oliën kunnen doen is ondersteuning bieden, verder kunnen rust, regelmaat, beweging en gezonde voeding een behoorlijk verschil maken in de klachten en zorgen voor enige vorm van balans. Denk klein als je veranderingen in je leefstijl aanbrengt. Één rustgevend huidverzorgingsmoment per dag met de juiste producten kan, vooral op een hectische dag, al een wereld van verschil maken. Ook een diffuser met de juiste olie kan bijvoorbeeld het wakker worden zelfs plezieriger maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.